Voor al onze activiteiten! Kijk dan op onze jaaragenda


link_hoeftuin3 en 11 juni WORKSHOP SAMEN ONTDEKKEN! VOOR OUDER EN KIND gegeven door Rebecca Schoon vanuit pioniersplek de Hoeftuin.

In de workshop ga je ontdekken wat je uniek aan elkaar vindt en zie je van elkaar wat jouw leven zin en lol geeft en waar je zelf in gelooft. Door middel van spel/beweging, theateropdrachtjes, schilderen, kleine gesprekken leer je elkaar op nieuwe manieren kennen.

Er zijn twee groepen: een groep van 4 t/m 8 jaar oud: zondag 11 juni 14:00-17:00 in Boerderij De Hoef aan de Hogeweide 6 en een groep van 9 t/m 13 jaar oud: zaterdag 3 juni 14:00-17:00 in het projecthuis van de Kersentuin Atalantahof 11, Utrecht. Geef je op! Er zijn nog een paar plekken. €22,50 per middag
per ouder-kind stel. Wil je meer weten? www.dehoeftuin.nl


Protestantse Gemeente
Elke zondagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur kerkdienst van de Protestantse Gemeente Leidsche Rijn.
Voor meer informatie klik hier: www.kerkenindehoef.nl


 

link_hoeftuinElke woensdagmorgen tussen 10.00u en 12.00u is er de spel inloop SPELtuin. Iedereen is welkom. Kinderen spelen met elkaar en wij spelen mee of drinken een bakje koffie en praten bij (of rusten uit;-)).

Elke 3 maanden een ZIN!DAG, creatief bezig zijn en verdieping rond een thema voor het hele gezin.

Wil je meer weten? www.dehoeftuin.nl


 logoEmpathieWorkshops
Trainer Geweldloze Communicatie Annemiek Shrestha-van der Krogt startte in 2013 met het geven van workshops Empathisch Communiceren aan iedereen die wil leven in een wereld waarin alle mensen – ongeacht hun leeftijd, levenswijze, geloof of huidskleur – als mens worden gezien en gewaardeerd.

Dit najaar geeft zij diverse cursussen en workshops in Boerderij de Hoef. Zie hiervoor ook de jaaragenda

Voor meer informatie over haar workshops:  www.empathieworkshops.nl