Actuele agenda

/Actuele agenda
Actuele agenda 2017-11-07T18:23:34+00:00

Voor al onze activiteiten! Kijk dan op onze jaaragenda

 

WORKSHOPS CREA voor VOLWASSENEN gegeven door Femke Terhaar

Knutselen en gezellig bijkletsen met mensen uit de buurt. Elke cursus bestaat uit 3 lessen waarin we aan de slag gaan met verschillende materialen. De eerste serie start op 9, 16 en 23 november. We gaan aan de slag met plastic flessen, aluminium, klei, verf en verlichting. In drie weken maak je een eigen decoratief huis met echt werkende verlichting. Deze zal in de koude donkere wintermaanden zorgen voor net dat beetje extra sfeer in huis.

Voor iedereen is er ook wat lekkers en een drankje. Tijd20.00u-21.30u. Kosten: 25 euro voor 3 lessen. Locatie: Boerderij De Hoef – Opkamer. Wil je meer weten? Mail dan naar femtastic2.0@gmail.com

 


 

link_hoeftuinWORKSHOPS SAMEN ONTDEKKEN! VOOR OUDER EN KIND gegeven door Rebecca Schoon vanuit pioniersplek de Hoeftuin. (Nieuwe data volgen)

In de workshop ga je ontdekken wat je uniek aan elkaar vindt en zie je van elkaar wat jouw leven zin en lol geeft en waar je zelf in gelooft. Door middel van spel/beweging, theateropdrachtjes, schilderen, kleine gesprekken leer je elkaar op nieuwe manieren kennen.

Er zijn twee groepen: een groep van 4 t/m 8 jaar oud en een groep van 9 t/m 13 jaar oud. Nieuwe data volgen. Kosten: €22,50 per middag per ouder-kind stel. Wil je meer weten? www.dehoeftuin.nl


Protestantse Gemeente
Elke zondagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur kerkdienst van de Protestantse Gemeente Leidsche Rijn.
Voor meer informatie klik hier: www.kerkenindehoef.nl

 

 


link_hoeftuinOm de week op woensdagmorgen tussen 10.00u en 12.00u is er de spel inloop SPELtuin. Iedereen is welkom. Kinderen spelen met elkaar en wij spelen mee of drinken een bakje koffie en praten bij (of rusten uit;-)).

Elke 3 maanden een ZIN!DAG, creatief bezig zijn en verdieping rond een thema voor het hele gezin.

Wil je meer weten? www.dehoeftuin.nl


 logoEmpathieWorkshops
Trainer Geweldloze Communicatie Annemiek Shrestha-van der Krogt startte in 2013 met het geven van workshops Empathisch Communiceren aan iedereen die wil leven in een wereld waarin alle mensen – ongeacht hun leeftijd, levenswijze, geloof of huidskleur – als mens worden gezien en gewaardeerd.

Dit najaar geeft zij diverse cursussen en workshops in Boerderij de Hoef. Zie hiervoor ook de jaaragenda

Voor meer informatie over haar workshops:  www.empathieworkshops.nl