Ruimte huren

/Ruimte huren
Ruimte huren 2017-07-23T10:07:38+00:00

Momenteel zijn er in Boerderij De Hoef 3 ruimten te huur, namelijk: (ook voor zakelijke doeleinden)

ruimte_1_1Ruimte 1
De Deel. Dit is de voormalige koeienstal van de boerderij.  Deze ruimte biedt plaats aan ruim 100 mensen en kan gebruikt worden voor vergaderingen, lezingen, seminars, cursussen en feesten. De ruimte kent een intieme sfeer vanwege de stalramen en houten kolommen en balken in de zaal. De zaal is naar wens in te richten met enkel stoelen of zitjes met tafels en stoelen.

Bij familie- of bedrijfsfeesten is de keuken eventueel te huur voor uitserveren van (warme) hapjes en/of eten. In de keuken is een oven, kookplaat en afwasmachine aanwezig.

In de ruimte is geluidsversterking, een beamer en WiFi aanwezig en is op aanvraag beschikbaar.

opkamer_1Ruimte 2
De opkamer. Hierin kan o.a. vergaderd of gewerkt worden met een maximum van 8 personen. In deze ruimte is WiFi beschikbaar.

 

 

 

 

ruimte_3_3Ruimte 3
De (voormalige) keuken. In deze ruimte kunnen kleine workshops worden gegeven, vergaderd of worden gewerkt met een maximum van 12 personen. In deze ruimte is WiFi beschikbaar.

Binnenkort te huur
Vanaf eind 2017 komen ook ruimten in de hooischuur beschikbaar van ca. 50 tot 80m2 op de 1e verdieping. Deze zal voorzien zijn van veel lichtinval en uitkijken over de speeltuin en de wijk rondom de boerderij.  In deze ruimte is er plek voor uitoefening van uw bedrijf als bijvoorbeeld Yoga-instructrice of voor zwangerschapsgym.  Ook is deze ruimte uitermate geschikt als atelier vanwege de mooi lichtinval.

Ook in de wagenschuur is er op de 1e verdieping vanaf half 2017 vaste ruimte te huur. Dit betreft een sfeervolle ruimte onder de dakspanten van deze monumentale schuur met een vloeroppervlak van circa 60m2 en is nog vrij indeelbaar. In het dak worden enkele dakkapellen voorzien voor lichttoetreding en welke uitkijken richting het westen van de nieuwe wijk Hogeweide.

Voor meer informatie en navraag over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Dhr. Karel van Dommelen
Tel: 06-22807245
E-mail: kvandommelen@boerderijdehoef.nl